Lightspeed Champion

Jag vill inte vara den som är den men hur FAN och när FAN vart denne karl så himmla känd? Så känd att han ensam får hamna på omslaget NME?
Tycker detta smutskastar Test Icicles ännu mer och detta bevisar att Dev ville bli känd och inte dem andra? Den slutsatsen drar jag iaf, jag vet iofs en del om historien och den tänker jag inte dra, det får ni läsa om i Mixtaped.
Tycker inte egentligen ens att han är speciellt bra, jag har iofs undvikit människan på tv osv för han stör mig så enormt så jag kan egentligen inte utala mig men SAM AND RORY FOREVER!
Japp vill inte vara den som är den....
Jaja förredetta Dev Lepard spelar på Debaser (såklart) den 28 mars, slags klubb som heter Restless Romance och det är 20 + (såklart). Han spelar även i Götet den 26 mars på Pusterviksbaren på något som heter Woody, där är det 18 plus.
Jag lär ju gå, eller nej juste de är 20 plus.
Bitter fitta over and out.


image73

Satana/Corey Parks

Detta är nog den enklaste och snyggaste outfitten på länge. Jag drar mig till den som en fluga och honug eller nåt.
Antagligen är det mest för att Corey är en av dem snyggaste kvinnorna i världen enligt mig, jag gillar rock'n'roll kärringar. Till och med den där stilen på bootsen tilltalar mig och sådan där kort klack är inte riktift min grej, inte heller spetsigheten vid tån. Det är bara att slänga på sig ett par tights och en snygg svart top och antagligen kirra lite tatueringar samt vad jag misstänker är en peruk så är man one seXXXy lady.
Oja mina mode ord är såååå avancerade. Men allt jag har att säga är SNYGG SNYGG SNYGG!
image72

Kanye West Glow in the Dark tour

Jag behöver datum nu Kanye!
Inte för att hela cirkusen kommer komma till Sverige men JAG MÅSTE SE DETTA!!

image71

BIG UP SWEDEN

image70

Svergie exploderar i helgen!
Stockholm blir invaderade i helgen med stor besök från Justice och ingen mindre än DJ Mehdi. Detta är dock slutsålt och lika bra de för jag ska up tidigt dagen efter för vi ska ju på more far greater äventyr i Malmö, mer om det sen. Justice kommer på fredagen, sedan finns de ju något som heter lördag också och ja va kan man roa sig med då? Inga mindre är the fucking Cool Kids förgyller våran närvaro. The Cool Kids är kanske den bästa hiphop duon just nu. Jag skulle inte banga på att gå, dem gästas av både OH NO ONO och The Craps. Båda eventen håller till på Debaser Medis. DJ Mehdi samarbetar också med Caliroots på fredagen, hur detta ska hinnas är ett mysterium för mig men det finns ingen lista till partajet utan du får hämta biljetter i butik under torsdagen. Du kan läsa mer om den festen här.
Det kommer även att hållas något slags Bandit Rock Awards på Tyrol vid Grönan.

I Göteborg blir det en mer rockig tillvaro i och med att Korn spelar på Scandinavium, och de finns fortfarande biljetter kvar! Inte för att jag gillar Korn men why not. Cool Kids kör även i Götet på fredagen, dem spelar på Pusterviksbaren. Min gamla barndoms favoriter Reel Big Fish anländer till Svergie, dem spelar i Malmö på torsdagen och och drar vidare till Götet på fredagen där dem invaderar Sticky Fingers. Reel big Fish kommer även att spela på Kägelbanan i Stockholm den 13 februari.

I Malmö vill jag inte ens veta vad som händer för där är jag redan upptagen med The Rumble och Klever men Hanoi Rocks spelar samma dag, alltså lördagen den 2 februari på Kulturbolaget.

Ska försöka updatera mig, för jag känner på mig att de är större grejer på gång!
Just nu är det så mycket i huvdet at tman inte minns någonting:)

Diesel Zip Patent Boot

Detta är månadens drömsko!
Helt underbara med sina 12,5 cm klackar och blixtlås sam Diesel detaljer.
Konstverket kommer från nämnda Diesel och finns att köpa hos Asos bl a för det tilltalande priset 4.261 kronor.
image69

BAMBOO HOOPS


Detta är ett sjukt överpris, dem är säkert inte heller speciellt stora. Hos Cocoo går dem loss på ca 145-165 kronor. Som det kanske är mer eller mindre känt är dessa örhängen av extremt dåligt kvalite, 50 -60 spänn högst är dem egentligen värda.  Don't get me wrong jag har iofs pröjsat mer om jag inte minns fel men I don't dig.
Men kul att de finns på lite andra ställen än dem gamla vanliga antar jag.
Snälla ungdomar handla på Ebay och var glada. Fast som det står i annonsen så har Cocoo fri frakt  och det gillar vi! 14 dagars kredit är trevligt det med men farligt.

Lazee

Lazee har gjort de igen.
Jag skulle bla sett spektaklet i December, han skulle öpnna för Mos Def så lika bra och fråga vad hände med Mos Def?



Malmö blir av

woop woop what it is
we hit malmö on lördag
Vi syns
image68

Doomington - Let's get physical

Jag kommer aldrig att lära mig att WESC gått och blivit acceptabelt.  Av mina personliga erfarenheter är de bara "fjortisar" som gillar klädmärket men dem förvånar mig varje gång utan att egentligen behöva det. Och med varje gång menar jag när jag upptäcker något som jag gillar i samband med WESC. Detta kan vara galna fester, artister osv. Jag kollar igenom mina vänner på myspace och tydligen är jag vän med någonting vid namn Doomington. Dessa har tydligen blivit kända nu och har en kickass låt som WESC bett dem göra. Det är en cover på Olivia Newton-John's "Physical", kan ju inte bli bättre än så.



Spinning Right Now: Doomington - Let's get physical

SHRINKLE

Under mina rockiga dar var jag besatt av D.I.Y, en av dem som sopade gatan med dem flesta var Amy. Amy har dock utvecklat en mer färglad och japansk stil i dagarna och har sedan fyra år tillbaka designat under det egna märket Shrinkle. Det jag gillade mest med hennes design var dem gamla snygga Horrorpops, Rancid and related klänningarna som för länge sedan försvunnigt. Attans att jag inte har bild på dessa, to die for. Men en del av dem nya grejorna är jätte söta, en del antagligen inte riktigt i min stil för jag skulle se ut som en ursäkta mig, Avril fjortis, men ååh jag vet precis vilka brudar som skulle kunna passa i dessa, nämner inga namn med risk för att låta som en stalker ;)
Mina personliga favoriter är kjolarna med rosett och spets, speciellt zebran, färgen suger åt sig min blick lika mycket varje gång. Kläder finns via hennes Ebay store eller Etsy.

     
  
   

Pamela Anderson VS Nicole Richie - ingen nyhet direkt

Jag är inte den intellektuella kvinnan som läser böcker, jag hatar böcker i princip. Den enda jag läser är Harry Potter som kommer ut vadå, kanske var tredje år? Med undantag för Paris Hiltons mästerverk.
Nu har jag köpt två vad författarna kallar själva noveller, men dem baserar "löst" på brudarnas egna liv. Den ena skriven av Pamsan och den andra av Nicole. Böckerna fanns till pang pris på mitt jobb och jag gillar ju mig en god dos med skvaller, om inte annat kanske man kan förstå varför dem är som dem är lite bättre. Nu saknar jag bara att Lindsay Lohan ska skriva en bok så har jag alla favorit brudarna i ord. Paris, Birtney, Pam och Nicole. Det värsta är ju att böckerna är ganska bra om inte annars är dem fina att titta på.

    

UPDATE: Pams bok verkade lovande ungefär tills hälften då det utvecklades till en dålig kärring erotik roman och slutet var extremt konstigt. Bara att återse vad Nicole hittar på.

KLEVER KILLS ME

Nej inte riktigt, snarare 20års gränsen kills me. Den kills me varenda helg, allt som passar mig i smaken angående utgång i Stockholms stad har 20 års gräns. Inte riktigt okej.
Men nu var jag och Fian as peppade på att pröjsa dryga 300 spänn om inte mer för att dra till Malmö för att se antagligen världens grymaste DJ, Klever, men icke. Craze kommer även var där vilket inte gör saken bättre.

Köret sker på Inkonst i Malmö och heter The Rumble, vet ingenting om det direkt förutom att jag skulle offra min högrahand för att dra dit. Så om du är 20 år eller bor i Malmö och inte behöver pröjsa en dyr tågresa så smäller det lördagen den 2 februari, du kan läsa om The Rumble tex här.

image53

En vecka har gått på mitt 19åriga liv

Förra fredagen släppte jag loss, kanske lite för mycket. Hrmh Hrmh note to self.
Jag fyllde hur som helst nitton och ville satsa på Bella VIP klubb åt hela folket, detta blev dock inte av men det ska FAN bli av när jag fyller 20. Då är du inbjuden till coolaste partajet i stan, i norden! jag lovar, nää men bra musik ska de va iaf och  allt ska gå i skalan rosa.
Jag försökte med lite hemma mys med princess och my little pony tema + kickass bål + kickass tacos. Hör och häpna jag hade till och med bakat tårta med chocklad och banan plus rosa glasyr som topping, SLÅ DET!
Jag fick SJUKA presenter, delikat munspray, vackraste rosa spegeln, fina drycker om man vill kalla det så, snyggaste väskan och sjukast av ALLT är ju 1000 kr i presentkort på Tumba Tattoo. Förevigt tacksam till sötaste familjen <3
Och senare bar de av till 4 timmars dans i streck. Svetten var inte okej för min del meneeee jag bjuder på det!
Stället hette Klubbfolket och det var bättre än vad jag trodde, orka att dem spelade alla låtar jag kan i princip.

    
    
     

KÄNN PEPP

image25

Kan detta kanske vara den bääästa och mysigaste nyheten på länge.
Allt jag har att säga är det gammla vanliga.
Klever is my king
RANCID IS MY RELIGION

"In late 2007 we all spent a few weeks together writing in Utah at Unknown Studios. The chemistry has been incredible and this record has come together very organically. All of the songs were written with us all 4 together in the same room. We hung out at Brandens house and when it wasn't snowing we would play soccer, skate the ramp, and work on our UK Photobook. Sometimes we'd just sit back and watch a Johnny Cash or Social Distortion dvd. We enjoyed having an environment where we could just relax and write with no pressure or distractions. Some days the snow would come down so much that it created a real feeling of solitude, bringing us together. Each night when we'd go out to eat at the local restaurants it was interesting to have us all together out in such a conservative community. It was like Rancid dining with the Osmonds, that was pretty much how it felt.

In early Jan 2008 we started recording the 7th Rancid record with producer Brett Gurewitz (who has produced 4 previous Rancid records). It's coming along great and we're deep into it at this point still currently tracking. With an expected release in June 2008, we are working hard and very proud of what we've done so far. We will post more info, videos and photos from our writing and recording sessions soon!

See ya in the pit.

-RANCID"

Hej lilla världen som läser

Alltså ingen..
Men kul ändå..
Känner slags inspiration idag då..
Vad ska man göra med livet?
Alltså blir de ju detta ständiga bildagboken eller bloggen...
Bilddagboken vinner alltid men då får jag la lära mig att ja får köra på båda..


Ja ja, jag gjorde världens slarvigaste photoshop/foto arbete härom dagen.
MEN kom och var modell för mig, är trött på mig själv jue!!!!
image24

RSS 2.0